večji manjši print

VABILO: Občni zbor Homeopatske sekcije SFD

Objavljeno 17.03.2017   |   Datum dogodka 29.03.2017

Vabim vas na redni letni Občni zbor Homeopatske sekcije v sredo, 29.marca ob 16h v Kemofarmaciji, Cesta na Brdo 100 v Ljubljani.

V programu Občnega zbora so volitve za novi mandat predsednika/-ce in članov IO in NO Homeopatske sekcije ter obravnava pripomb na predlog novega Kodeksa farmacevtske etike članov SFD - prosim, da si predlog ogledate na povezavi http://www.sfd.si/?mod=aktualno&action=viewOne&ID=1098 in pripravite morebitne pripombe.

Rednemu delu bo sledilo 90-minutno strokovno predavanje mag. Roberta Muentza, gosta iz Avstrije z naslovom “Avantura homeopatije: od vhodne surovine do gotovega zdravila” predstavil izdelavo homeopatskih zdravil. Predavanje bo v angleškem jeziku z izročki v slovenščini. V njem bomo spoznali tudi malo drugačno vlogo farmacevta.Mag. Robert Muentz
je farmacevt z dolgo družinsko tradicijo v lekarništvu in ustanovitelj ter lastnik avstrijskega podjetja Remedia, mednarodno cenjenega po kvalitetnih ročno izdelanih monokomponentnih homeopatskih zdravilih, ki se tržijo tudi v naših lekarnah.

Upam, da se vidimo v velikem številu!

Lepo vas pozdravljam,
Alenka Andjelić Dolžan,
Predsednica Homeopatske sekcije SFD« nazaj
na vrh strani