SFD prejelo priznanje »Prometej znanosti za odličnost v komuniciranju«

SFD prejelo priznanje »Prometej znanosti za odličnost v komuniciranju«

Ponosni smo, da je Slovensko farmacevtsko društvo prejemnik priznanja “Prometej znanosti za odličnost v komuniciranju za leto 2020″.

Priznanje podeljuje Ustanova Slovenska znanstvena fundacija, ki je največja slovenska ustanova neodvisnega podpiranja znanosti in edina, ki podeljuje priznanje za odličnost komuniciranja v znanosti.

Ta laskavi naslov je društvo prejelo, ker je bilo prepoznano kot glasnik znanosti, saj svoje poslanstvo uresničuje kot izdajatelj strokovne periodične publikacije Farmacevtski vestnik ter knjižic o varni in pravilni uporabi zdravil ob Dnevu slovenskih lekarn in kot organizator strokovnih srečanj podružnic in sekcij SFD.

Predsednik uprave Ustanove Slovenska znanstvena fundacija dr. Edvard Kobal nas je o prejemu priznanja obvestil z dopisom z dne 28. 1. 2021, v katerem nam je čestital in zaželel veliko uspeha pri našem delu in uresničevanju našega poslanstva.

Slovesne razglasitve prejemnika priznanja zaradi epidemije z novim koronavirusom za zdaj ne bo, zato pa novičko o tem ponosno delimo na našem FB profilu in spletni strani www.sfd.si.

Zahvaljujemo se Ustanovi Slovenska znanstvena fundacija za zaupanje in čast, izkazano z dodelitvijo tega pomembnega priznanja.

Nazaj