Register Farmacevtov Homeopatov

Spoštovane kolegice in kolegi, člani in bodoči člani Homeopatske sekcije pri Slovenskem farmacevtskem društvu

V izvršnem odboru Homeopatske sekcije se nam je porodila ideja, da bi bilo na spletni strani sekcije koristno objaviti seznam magistrov farmacije z dodatnim specialnim znanjem iz homeopatije. Kot predsednica namreč tedensko dobivam vprašanja pacientov z vseh koncev Slovenije v stilu: “Na katerega farmacevta homeopata se v svojem kraju lahko obrnem, kdo v okoliških lekarnah bi mi znal svetovati o samozdravljenju s homeopatskimi zdravili, z Bachovimi cvetnimi esencami, Schusslerjevimi tkivnimi solmi?” in podobno.

Ker je moj kontakt kot kontakt predsednice HS SFD edini javno objavljen na spletni strani sekcije, v skladu z varovanjem osebnih podatkov kljub poznavanju članov sekcije vaših podatkov ne smem posredovati nikomur. LZS vodi sicer seznam lekarn, kjer izdajajo homeopatska zdravila, ne obstaja pa seznam magistrov farmacije s specialnim znanjem iz homeopatije, zato bi ga v sekciji želeli vzpostaviti, zbrane podatke pa tudi redno posodabljati.

V ta namen smo v skladu z Uredbo o varovanju osebnih podatkov pripravili pristopni obrazec. Z izpolnitvijo obrazca, ki vsebuje osnovne potrebne podatke za ta namen: ime in priimek, podružnica SFD, specialna znanja, katera sodijo pod okrilje homeopatske sekcije (homeopatija / Bachove cvetne esence / Schusslerjeve tkivne soli) ter kontakt (telefon/mobilni telefon/elektronski naslov), ki ga pošljete na e-naslov alenka@farmanova.si, izrazite svojo privolitev za zbiranje osebnih podatkov z namenom, da vas uvrstimo v Register farmacevtov homeopatov, ki je tudi že objavljen na spletni strani sekcije.

Smiselno je, da v omenjenem seznamu navedemo le člane homeopatske sekcije in v nadaljevanju ta seznam razširimo.

Za nadaljnja pojasnila sem vam z veseljem na voljo.

Alenka Andjelić Dolžan, mag.farm. homeopat
Homeopatska sekcija Slovenskega farmacevtskega društva

Nazaj